
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 gramů vody
- 2 čajové lžičky soli
- 600 gramů moučných brambor, oloupaných, na kousky (2 cm)
- 600 gramů srnčího hřbetu
- 2 polévkové lžíce řepkového oleje
- 20 gramů másla, studeného, na kousky
- 300 gramů mrkve, na plátky (3 mm)
- 70 gramů másla, studeného, na kousky
-
20
gramů bramborového škrobu
nebo 20 gramů kukuřičného škrobu - 1 žloutek
- ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
- 50 gramů cibule, napůl
- 50 gramů borůvek, plus na ozdobu
- 150 gramů zeleninové směsi do polévky (mrkev, celer, petržel, žlutá řepa), na kousky
- 100 gramů červeného vína
- ½ polévkové lžíce koření na zvěřinu, domácí výroby
- 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
- 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
- ½ čajové lžičky cukru
- 1 čajová lžička medu
- 1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
- 2 stonky čerstvého tymiánu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porce
- Kalorie
- 2436 kJ / 582 kcal
- Protein
- 39 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 31 g
- Vláknina
- 8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pstruh na páře a květákové pyré
1h 10min
Lišková polévka
1 Std. 40 Min
Kuřecí galantina s jogurtovo-koprovým dresinkem
3 godz. 25 min
Kuličky s jehněčím masem a fetou
30min
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1 Std. 20 Min
Ryba s bylinkovo-sýrovou krustou, bramborami a květákem
1sa 15 dk
Černé rizoto s chobotnicí
1sa 15 dk
Mléčné knedlíky
40 Min
Zelené fazolky s tymiánem
Keine Bewertungen
Paštičky z listového těsta plněné sardelovou pěnou
Keine Bewertungen
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Keine Bewertungen
Losos se špenátem a divokou rýží
Keine Bewertungen