Zařízení & příslušenství
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
600 gramů moučných brambor oloupaných, na kousky (2 cm)
-
600 gramů srnčího hřbetu
-
2 polévkové lžíce řepkového oleje
-
20 gramů másla studeného, na kousky
-
300 gramů mrkve na plátky (3 mm)
-
70 gramů másla studeného, na kousky
-
20 gramů kukuřičného škrobu20 gramů bramborového škrobu
-
1 žloutek
-
¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
50 gramů cibule napůl
-
50 gramů borůvek plus na ozdobu
-
150 gramů zeleninové směsi do polévky (mrkev, celer, petržel, žlutá řepa), na kousky
-
100 gramů červeného vína
-
½ polévkové lžíce koření na zvěřinu domácí výroby
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička medu
-
1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
2 stonky čerstvého tymiánu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
39 g
Kalorie
2436 kJ /
582 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Hovězí po burgundsku – „Boeuf Bourguignon“
1h 30min
Zvěřinové klobásy s pistáciemi
3h 30min
Hovězí pupek s houbovým karamelem a nakládanou cibulí
49h 5min
Chřest s rýží a citrónovou omáčkou sabayon
1h
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Pas d’évaluation
Krvavá Mary
5min
Jehněčí ragú s řapíkatým celerem a čerstvými bylinkami
1h
Dušená treska s tymiánem a citrónem
40min
Dušené králičí kousky
1h
Králík na špenátovém lůžku
1h 10min
Kuřecí prsa plněná avokádem s barevnou rýží
1h
Soljanka z DDR
1h 30min