Zařízení & příslušenství
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min.
4 porce
Suroviny
-
700 gramů vody
-
2 čajové lžičky soli
-
600 gramů moučných brambor oloupaných, na kousky (2 cm)
-
600 gramů srnčího hřbetu
-
2 polévkové lžíce řepkového oleje
-
20 gramů másla studeného, na kousky
-
300 gramů mrkve na plátky (3 mm)
-
70 gramů másla studeného, na kousky
-
20 gramů kukuřičného škrobu20 gramů bramborového škrobu
-
1 žloutek
-
¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
-
50 gramů cibule napůl
-
50 gramů borůvek plus na ozdobu
-
150 gramů zeleninové směsi do polévky (mrkev, celer, petržel, žlutá řepa), na kousky
-
100 gramů červeného vína
-
½ polévkové lžíce koření na zvěřinu domácí výroby
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
1 polévková lžíce rajčatového protlaku
-
½ čajové lžičky cukru
-
1 čajová lžička medu
-
1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
-
2 stonky čerstvého tymiánu
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porce
Protein
39 g
Kalorie
2436 kJ /
582 kcal
Tuk
31 g
Vláknina
8 g
Sacharidy
31 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Poklady
11 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Slaný koláč s tuňákem, vejci a kapary
1hod.
Špenátovo-bazalková polévka s nudlemi
35min.
Rolovaná jehněčí plec s kapary a ančovičkami
Žádné hodnocení
Hovězí závitky se šunkou v rajčatové omáčce
55min.
Bramborovo-zvěřinový guláš
1hod. 25min.
Treska na thajský způsob
2hod. 40min.
Králík ve slaninové košilce s gnocchi
1hod. 20min.
Dušené králičí kousky
1hod.
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1hod. 10min.
Vepřová panenka s kyselým zelím a bramborovým pyré
1hod. 10min.
Jelení se šípkovou omáčkou
1hod. 20min.
Hovězí guláš s kulatými houskovými knedlíky
1hod. 30min.