
Zařízení & příslušenství
Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min
4 porce
Suroviny
-
vody700 gramů
-
soli2 čajové lžičky
-
moučných brambor oloupaných, na kousky (2 cm)600 gramů
-
srnčího hřbetu600 gramů
-
řepkového oleje2 polévkové lžíce
-
másla studeného, na kousky20 gramů
-
mrkve na plátky (3 mm)300 gramů
-
másla studeného, na kousky70 gramů
-
bramborového škrobu20 gramů
-
žloutek1
-
nastrouhaného muškátového oříšku¼ čajové lžičky
-
cibule napůl50 gramů
-
borůvek plus na ozdobu50 gramů
-
zeleninové směsi do polévky (mrkev, celer, petržel, žlutá řepa), na kousky150 gramů
-
červeného vína100 gramů
-
koření na zvěřinu domácí výroby½ polévkové lžíce
-
zeleninové dochucovací pasty2 čajové lžičky
-
rajčatového protlaku1 polévková lžíce
-
cukru½ čajové lžičky
-
medu1 čajová lžička
-
citrónové šťávy, čerstvě vymačkané1 čajová lžička
-
čerstvého tymiánu2 stonky
Nutriční hodnoty na 1 porce
Kalorie
582 kcal /
2436 kJ
Protein
39 g
Tuk
31 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
8 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Poklady
11 recept
Česká republika
Česká republika