Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví

Srnčí s bramborovými pusinkami a mrkví

3.4 7 hodnocení
Příprava 1hod.
Celkový 1hod. 50min.
4 porce

Suroviny

  • 700 gramů vody
  • 2 čajové lžičky soli
  • 600 gramů moučných brambor oloupaných, na kousky (2 cm)
  • 600 gramů srnčího hřbetu
  • 2 polévkové lžíce řepkového oleje
  • 20 gramů másla studeného, na kousky
  • 300 gramů mrkve na plátky (3 mm)
  • 70 gramů másla studeného, na kousky
  • 20 gramů bramborového škrobu
    20 gramů kukuřičného škrobu
  • 1 žloutek
  • ¼ čajové lžičky nastrouhaného muškátového oříšku
  • 50 gramů cibule napůl
  • 50 gramů borůvek plus na ozdobu
  • 150 gramů zeleninové směsi do polévky (mrkev, celer, petržel, žlutá řepa), na kousky
  • 100 gramů červeného vína
  • ½ polévkové lžíce koření na zvěřinu domácí výroby
  • 2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
  • 1 polévková lžíce rajčatového protlaku
  • ½ čajové lžičky cukru
  • 1 čajová lžička medu
  • 1 čajová lžička citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
  • 2 stonky čerstvého tymiánu

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porce

Protein 39 g
Kalorie 2436 kJ / 582 kcal
Tuk 31 g
Vláknina 8 g
Sacharidy 31 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...