Kompatibilní verze
Gnocchi ve vinné omáčce s koprem a lososem - z jednoho hrnce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 gramů cibule, napůl
- 15 gramů hladké mouky
- 30 gramů másla
- ½ čajové lžičky soli
-
2
čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
nebo 1 zeleninový bujón (pro 0,5 l vody) - 250 gramů vody
- 100 gramů vína bílého, suchého
- 400 - 500 gramů gnocchi
- 1 svazek kopru, čerstvého, otrhané špičky
- 250 gramů filetů z lososa, čerstvých, bez kůže, vykostěných, na kousky (2 cm)
- 1 - 2 polévkové lžíce crème fraîche
- 3 plátky citrónu
- 4 - 8 špetek pepře, čerstvě umletého
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 2397 kJ / 572 kcal
- Protein
- 26 g
- Sacharidy
- 72 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 3 g
Alternativní recepty
Špagety Carbonara
40min
Indické kuřecí kari s chilli papričkou
25min
Těstoviny á la Carbonara pro dva
22 λεπτ.
Gnocchi s lososem a hráškem
20min
Restované mrkvové tyčinky (400 gramů)
20min
Lososové muffiny s koprem
45min
Chřestovo-sýrový quiche
1 godz. 10 min
Bramborovo-lososové karbanátky s brokolicí a avokádový salát
45min
Citrónovo-bazalkové kuře z jednoho hrnce s ricottou
30min
Pomalu vařený hovězí guláš na černém pivu
2h 45min
Čokoládovo-karamelový řez
4 Std. 30 Min
Farfalle ai quattro formaggi
25min