Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Calamari ripieni su crema di pane
1h 10min
Sgombri all'agro
1h 45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici alla Reggina
45 Min
Champignon ripieni al forno
1h
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30 Min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Polpette con le sarde
25min
Scorze di mandorla alla rana pescatrice
35min