Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di merluzzo e patate
55min
Calamari ripieni
1h 30min
Baccalá alle olive
25min
Polpette con le sarde
25min
Calamari cipolle e patate
50 menit
Alici alla Reggina
45min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Frittelle di baccalà
12 Std. 50 Min
Spigola alle nocciole e semi di chia
25min
Baccalà su crema di cime di rapa piccanti e olio all'aglio (di Marisa Maffeo)
1h 10min
Tegamini di cipolle e alici
1j
Polpette di melanzane e noci
1j