Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 400 g di alici fresche, pulite, spinate e a pezzi
- 1 uovo
- 4 cucchiai di pangrattato + q.b.
- 20 g di acqua
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1192 kJ / 285 kcal
- Protein
- 23.7 g
- Sacharidy
- 21.7 g
- Tuk
- 11.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 Min
Calamari ripieni su crema di pane
1 Std. 10 Min
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50min
Polpette di merluzzo e patate
55 min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Calamari ripieni
1h 30 min
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 Std. 10 Min
Alici ripiene al Varoma
50min
Polpette con le sarde
25 min
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 Min
Alici alla Reggina
45 min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min