Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 20 g di succo di limone, spremuto fresco
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 4 filetti di sgombro (circa 150-200 g ciascuno)
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 8 foglie di menta fresca, lavate e asciugate
- 600 g di fagiolini verdi freschi, puliti e lavati
- 500 g di acqua
- 8 fette di pane
- 4 cucchiaini di aceto balsamico
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2627 kJ / 628 kcal
- Protein
- 42.2 g
- Sacharidy
- 43.9 g
- Tuk
- 32.6 g
- Vláknina
- 6.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orata al sale
40 Min
Branzino al cartoccio
1 Std. 10 Min
Merluzzo al vapore con salsa al pomodoro e olive
35 Min
Filetti di merluzzo al cartoccio
25 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 Min
Merluzzo e verdure in bellavista al rosmarino
40 Min
Scorfano al cartoccio con patate viola
35 Min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min
Merluzzo al vapore con cavolo cappuccio viola, nespole e datteri (di Mirko Ronzoni)
1 Std.
Filetti di orata al tè e zenzero con fagiolini
40 Min
Pesce persico ai carciofi
30 Min
Merluzzo al Varoma con purè di carote
40 Min