Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
nebo 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 18.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari in umido
55min
Seppie in zimino
40 λεπτ.
Polpo in rosso
35 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 λεπτ.
Calamari alla napoletana
40 λεπτ.
Calamari alla marchigiana
35 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1h
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Seppie con i piselli
40 λεπτ.
Totani ripieni su crema di fave
1h 30min
Moscardini al limone
30 Min