
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
nebo 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
- crostini di pane a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 304 kcal / 1272 kJ
- Protein
- 28.4 g
- Tuk
- 18.9 g
- Sacharidy
- 5.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Moscardini al limone
30min
Polpetti affogati
45min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50min
Calamari alla napoletana
40min
Anelli di totano in umido
30min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpetti all'inferno
40min
Calamari cipolle e patate
50min
Polpo in rosso
35min
Seppioline al vino bianco
25min
Calamari in umido
55min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1hod.