Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo

4.7 43 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 100 g di cipolla rossa di Tropea a fettine sottili
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 800 g di totani piccoli, puliti
    800 g di calamari freschi, puliti, a pezzi
  • 30 g di vino bianco
  • 400 g di passata di pomodoro
  • 1 cucchiaino di sommacco in polvere
  • 80 g di olive nere denocciolate
  • 5 g di sale
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
  • crostini di pane a piacere

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 28.4 g
Kalorie 1272 kJ / 304 kcal
Tuk 18.9 g
Sacharidy 5.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...