Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g di cipolla rossa di Tropea, a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva
-
800
g di totani piccoli, puliti
nebo 800 g di calamari freschi puliti, a pezzi - 30 g di vino bianco
- 400 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sommacco in polvere
- 80 g di olive nere denocciolate
- 5 g di sale
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate
- crostini di pane, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 28.4 g
- Sacharidy
- 5.4 g
- Tuk
- 18.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40min
Baccalà alla ligure
1h
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Moscardini al limone
30 Min
Calamari in umido
55 Min
Baccalá alle olive
25min
Baccalà alla Veracruz
1h
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Anelli di totano in umido
30 Min
Polpo in rosso
35min