
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 rametti di prezzemolo fresco interi, lavati e asciugati
- 4 foglie di basilico fresche lavate e asciugate
- 80 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaino di aglio in polvere
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di carne macinata mista (maiale e manzo o vitello)
- 1 uovo
- 40 g di latte (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 249 kcal / 1042 kJ
- Protein
- 35.6 g
- Tuk
- 11.6 g
- Sacharidy
- 0.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Frittata gusto pizza
30min
Spiedini di polpettine di pollo, zucchine e riso
1hod. 25min
Polpettone di purè di patate e carne
1hod.
Polpette al sugo
45min
Svizzere di merluzzo
35min
Svizzere di pollo
35min
Hamburger di vitello, panino "bun" e salsa ketchup
5hod. 30min
Hamburger di pollo con salsa allo yogurt
2hod. 10min
Polpette di manzo e salsiccia
40min
Hamburger di manzo
1hod.
Burger di prosciutto e contorno di funghi
20min
Hamburger di pollo
1hod.