
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 fettine di pesce spada sottili (650 g circa)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di capperi di Pantelleria, dissalati
- 20 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 20 g di uvetta sultanina
- 1 pizzico di origano secco
- 20 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 1952 kcal / 8167 kJ
- Protein
- 150.2 g
- Tuk
- 116.3 g
- Sacharidy
- 81.4 g
Alternativní recepty
Crema di fave; pesce spada e contorno mediterraneo
45min
Busiate in insalata con pesto all'arancia e pesce spada
20min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1hod.
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1hod.
Involtini di pesce spada e melanzane
1hod. 20min
Calamari alla napoletana
40min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada all'arancia
40min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1hod.
Spigola con uvetta e pinoli
45min
Turbanti di spigola e arancio
1hod.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1hod.