Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 fettine di pesce spada sottili (650 g circa)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di capperi di Pantelleria, dissalati
- 20 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 20 g di uvetta sultanina
- 1 pizzico di origano secco
- 20 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8167 kJ / 1952 kcal
- Protein
- 150.2 g
- Sacharidy
- 81.4 g
- Tuk
- 116.3 g
Alternativní recepty
Spigole all'acqua pazza
30min
Calamari ripieni su crema di pane
1 godz. 10 min
Pesce spada alla ghiotta
40min
Pesce spada al salmoriglio
5min
Menù: Polpette di pesce spada con patate vastase; gelo di arancia
1h
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Involtini di spada al basilico
15min
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1h
Turbanti di spigola e arancio
1h
Polpette di pesce spada alla pizzaiola
50 Min