Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 12 fettine di pesce spada sottili (650 g circa)
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di sedano a pezzi
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di pangrattato
- 1 cucchiaio di capperi di Pantelleria, dissalati
- 20 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli sgusciati
- 20 g di uvetta sultanina
- 1 pizzico di origano secco
- 20 g di pecorino grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 4 porzioni
- Kalorie
- 8167 kJ / 1952 kcal
- Protein
- 150.2 g
- Sacharidy
- 81.4 g
- Tuk
- 116.3 g
Alternativní recepty
Calamari alla napoletana
40 min
Tonno in agrodolce
1 godz.
Crumble di merluzzo con pomodori e peperoni
1 godz.
Calamari ripieni di zucchine e capperi
1 godz.
Pesce spada al salmoriglio
5min
Pesce spada alla ghiotta
40 min
Sarde a beccafico
35min
Alici alla Reggina
45 min
Involtini di pesce spada all'arancia
45 min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Involtini di spada al basilico
15 min
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1 godz.