
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 381 kcal / 0 kJ
- Protein
- 31 g
- Tuk
- 26 g
- Sacharidy
- 4 g
Alternativní recepty
Caldeirada à algarvia
3hod.
Salada de feijão-frade e bacalhau
30min
Rojões com castanhas
2hod. 40min
Rancho
2hod. 45min
Coelho à caramela
13hod.
Bacalhau à Zé do Pipo
1hod.
Frango com molho de leitão
1hod.
Bacalhau à Gomes Sá
1hod. 30min
Carne de porco à alentejana
2hod. 30min
Polvo à lagareiro
1hod. 30min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1hod. 10min
Francesinha
1hod.