Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 381 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Salada-russa
50 min
Bacalhau à Zé do Pipo
1h
Bacalhau à Brás
25 min
Rancho
2h 45min
Bacalhau à Gomes Sá
1 godz. 30 min
Rojões com castanhas
2h 40min
Carne de porco à alentejana
2h 30min
Bacalhau com broa e pimentos
1h
Polvo à lagareiro
1 godz. 30 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 godz. 10 min
Amêijoas à Bulhão Pato
2h 40min
Francesinha
1h