Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 postas de bacalhau demolhado (1000 g aprox.)
- 100 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 4 dentes de alho
- 20 g colorau
- 30 g salsa, mais q.b. picada p/ polvilhar
- 400 g cebola cortada em rodelas
- 2 folhas de louro
- 1 pitada de sal
- 40 g vinagre
- 80 g pimento vermelho cortado em tiras
- Batata frita q.b. p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 381 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 26 g
Alternativní recepty
Salada de feijão-frade e bacalhau
30 Min
Rancho
24 Std.
Rancho
2 Std. 45 Min
Carne de porco à alentejana
2 Std. 30 Min
Frango na púcara
50 Min
Frango com molho de leitão
1 Std.
Bacalhau à Gomes Sá
1 Std. 30 Min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1 Std. 10 Min
Rojões com castanhas
2 Std. 40 Min
Bacalhau à Zé do Pipo
1 Std.
Francesinha
1 Std.
Polvo à lagareiro
1 Std. 30 Min