Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g tripas de vitela cortadas em pedaços pequenos
- Sal q.b.
- 1 limão, só o sumo
- 300 g chouriço cortado às rodelas
- 100 g entremeada cortada em tiras
- 200 g carne de vitela p/ cozer, cortada em pedaços
- 150 g peito de frango cortado em pedaços
- 1 mão de vitela (400 g aprox.) cortada em pedaços pequenos
- 1 orelha de porco (400 g aprox.) cortada em pedaços pequenos
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de carne - 1200 g água, mais q.b. p/ lavar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 3 pés de salsa
- 100 g bacon em tiras
- 100 g vinho branco
- 150 g cenoura cortada às rodelas
- 3 folhas de louro
- 1 malagueta vermelha seca (volitelně)
- 1000 g feijão-branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3376 kJ / 808 kcal
- Protein
- 61 g
- Sacharidy
- 20 g
- Tuk
- 53 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de nabiças e feijão vermelho
25min
Coelho com ameixas e sultanas
3 Std. 50 Min
Arroz de cabidela
50 min
Arroz de marisco
45min
Rancho
2 Std. 45 Min
Coelho à caramela
13h
Arroz de cabidela
1 Std. 10 Min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Moelas
7 Std.
Feijoada à transmontana
45min
Rojões com castanhas
2h 40min
Aletria de cortar à faca
35min