
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 350 g tripas de vitela cortadas em pedaços pequenos
- Sal q.b.
- 1 limão só o sumo
- 300 g chouriço cortado às rodelas
- 100 g entremeada cortada em tiras
- 200 g carne de vitela p/ cozer, cortada em pedaços
- 150 g peito de frango cortado em pedaços
- 1 mão de vitela (400 g aprox.) cortada em pedaços pequenos
- 1 orelha de porco (400 g aprox.) cortada em pedaços pequenos
-
1 ½
c. chá de caldo de carne caseiro
nebo 1 ½ cubo de caldo de carne - 1200 g água mais q.b. p/ lavar
- 200 g cebola cortada em pedaços
- 4 dentes de alho
- 30 g azeite
- 3 pés de salsa
- 100 g bacon em tiras
- 100 g vinho branco
- 150 g cenoura cortada às rodelas
- 3 folhas de louro
- 1 malagueta vermelha seca (volitelně)
- 1000 g feijão-branco cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 808 kcal / 3376 kJ
- Protein
- 61 g
- Tuk
- 53 g
- Sacharidy
- 20 g
- Vláknina
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Arroz de cabidela
50min
Cozido à portuguesa
1h 35min
Cabrito assado
16h
Rancho
2h 45min
Bacalhau da ceia no pão
50min
Arroz de cabidela
1h 10min
Coelho à caramela
13h
Coelho com ameixas e sultanas
3h 50min
Feijoada à transmontana
45min
Arroz de enchidos e feijão
35min
Moelas
7h
Feijoada de porco com feijão-preto
12h 50min