
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di grano saraceno
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Sugo ai funghi
- 200 g di formaggio alpino stagionato a pezzi
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di vino bianco secco
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 100 g di farina
- 50 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1069.5 kcal / 4476.9 kJ
- Protein
- 48.4 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 89.2 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne classiche
2hod.
Lasagne ai funghi
2hod.
Lasagne al forno
2hod. 30min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1hod. 5min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4hod.
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1hod.
Lasagne asparagi e funghi
2hod.
Tagliatelle agli spinaci, stracciatella e pomodorini (senza glutine)
50min
Cannelloni di carne con sugo alle verdure
1hod. 5min
Cannelloni mozzarella e prosciutto
1hod. 15min
Ragù alla barese
4hod.
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1hod.