Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di grano saraceno
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Sugo ai funghi
- 200 g di formaggio alpino stagionato a pezzi
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di vino bianco secco
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 100 g di farina
- 50 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4476.9 kJ / 1069.5 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 89.2 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasagne carciofi e crema di stracchino
1h
Lasagne asparagi e funghi
2h
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1h
Crocchette di tonno
10 Std.
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10 min
Lasagne valtellinesi
2h
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40 min
Lasagne ai funghi
2h
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1h
Lasagne radicchio, provola e caciotta
1h 10 min