Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di grano saraceno
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Sugo ai funghi
- 200 g di formaggio alpino stagionato a pezzi
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di vino bianco secco
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 100 g di farina
- 50 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 4476.9 kJ / 1069.5 kcal
- Protein
- 48.4 g
- Sacharidy
- 89.2 g
- Tuk
- 51 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari ripieni su crema di pane
1ωρ. 10 λεπτ.
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Crêpes alle zucchine
1h 15min
Cannelloni spinaci e ricotta
1h 30min
Rosette al prosciutto cotto e formaggi
1h 30min
Ravioli al radicchio
1ωρ. 10 λεπτ.
Crocchette filanti con verdure e formaggi
35min
Paccheri ripieni di carciofi gratinati
1ωρ. 10 λεπτ.
Lasagne ai funghi (senza glutine)
2 godz. 5 min
Peperoni ripieni
1 godz. 5 min
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1 Std.
Lasagne ai funghi
2 Std.