Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno in quarti
- 60 g di burro a pezzi
- 100 g di funghi champignon a fette
- 50 g di mirtilli rossi
- 250 g di vino rosso, tipo Porto Ruby
- 1 pezzo di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2323.4 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1011.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla castellana
35 Min
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40min
Rollè di tacchino con trittico di salumi e salsa ai funghi
50min
Pollo con crema di verdure
50min
Pollo, formaggio e prosciutto
30min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Involtini di vitello
35 Min
Arrosto ripieno agli spinaci
1h 30min
Medaglioni di vitello ai funghi
45 min
Filetto ai funghi
1 Std.
Involtini di carne al Varoma
40min