
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi lavati e asciugati
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno in quarti
- 60 g di burro a pezzi
- 100 g di funghi champignon a fette
- 50 g di mirtilli rossi
- 250 g di vino rosso tipo Porto Ruby
- 1 pezzo di scorza di arancia preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 555.3 kcal / 2323.4 kJ
- Protein
- 25.8 g
- Tuk
- 41.6 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Sodík
- 1011.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1hod. 5min
Filetto ai funghi
1hod.
Polpettone di carne ai funghi
1hod. 30min
Arrosto di lonza con purè di patate
1hod. 30min
Involtini di vitello
35min
Arrosto ripieno agli spinaci
1hod. 30min
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Lonza, salsicce e cipolle
50min
Medaglioni di vitello ai funghi
45min
Saltimbocca alla romana
25min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1hod. 35min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min