Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno in quarti
- 60 g di burro a pezzi
- 100 g di funghi champignon a fette
- 50 g di mirtilli rossi
- 250 g di vino rosso, tipo Porto Ruby
- 1 pezzo di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2323.4 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1011.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Scaloppine ai funghi
40min
Uova al funghetto
40min
Saltimbocca alla romana
25min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Involtini di vitello
35min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 Std. 5 Min
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 Std. 35 Min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 godz. 20 min
Filetto di maiale con salsa ai funghi
1h
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Filetto di maiale in salsa al vino rosso e contorno di carote
45min