Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g di acqua
- 200 g di spinaci freschi, lavati e asciugati
- 8 fettine di lonza di maiale (da 60 g circa ciascuna)
- 300 g di salsiccia di maiale spellata
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 60 g di scalogno in quarti
- 60 g di burro a pezzi
- 100 g di funghi champignon a fette
- 50 g di mirtilli rossi
- 250 g di vino rosso, tipo Porto Ruby
- 1 pezzo di scorza di arancia, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l)
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2323.4 kJ / 555.3 kcal
- Protein
- 25.8 g
- Sacharidy
- 9.6 g
- Tuk
- 41.6 g
- Nasycený tuk
- 16.5 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 1011.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo alla cacciatora
50min
Involtini di carne al Varoma
40min
Rotoli di tacchino al Gorgonzola
1 godz. 5 min
Arrosto di lonza con purè di patate
1h 30min
Zuppa del golfo
1h 30min
Scaloppine ai funghi
40min
Filetto ai funghi
1h
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
"Uccellini scappati"
40min
Involtini lucani
50min
Lonza con salsa alle cipolle e vino bianco
1h
Filetto di maiale con crema di funghi
35 Min