Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 150 g di funghi surgelati misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
- 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 28.6 g
- Sacharidy
- 4.1 g
- Tuk
- 45.5 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Funghi champignon ripieni
1 Std. 5 Min
Strascinati con mollica e peperoni cruschi
2 Std.
Sauté di champignon, zucchine e prosciutto
25 Min
Uova al funghetto
40min
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Rose di melanzane al tonno
35min
Fave al guanciale
35min
Lampascioni e patate
1h 15min
Peperoni ripieni alla feta
55min
Polpette di funghi
1 Std.
Peperoni ripieni alla barese
55min