Pappardelle rucola e ricotta

Pappardelle rucola e ricotta

3.8 32 hodnocení
Příprava 40min.
Celkový 1hod.
4 porzioni

Suroviny

Pasta
  • 300 g di farina tipo 00
  • 3 uova
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
  • 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
  • 150 g di rucola le foglioline lavate ed asciugate
  • 10 g di gherigli di noci sgusciati
  • 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
  • 1 spicchio di aglio (volitelně)
  • 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
  • 100 g di ricotta fresca

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Sodík 224.8 mg
Protein 20.3 g
Kalorie 2733.6 kJ / 653.4 kcal
Tuk 36.2 g
Vláknina 3.1 g
Nasycený tuk 9 g
Sacharidy 61 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...