Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di rucola, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di gherigli di noci sgusciati
- 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 1 spicchio di aglio (volitelně)
- 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
- 100 g di ricotta fresca
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2733.6 kJ / 653.4 kcal
- Protein
- 20.3 g
- Sacharidy
- 61 g
- Tuk
- 36.2 g
- Nasycený tuk
- 9 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 224.8 mg
Alternativní recepty
Spaghettini ai peperoni
50min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Carbonara vegetariana
30min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Tagliatelle mediterranee
35min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Rigatoni capricciosi
1 Std.
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Cavatelli pomodori e caciocavallo
1 Std. 30 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Trofie pesto e champignon
30min