Kompatibilní verze
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
nebo 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
nebo 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di reale alle olive
1 Std. 20 Min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Spezzatino alla birra scura
13h 30 min
Pollo al limone
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Filetto di maialino con olive nere
1h
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45min
Spezzatino di maiale e salsiccia
1h
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Fesa di tacchino al curry
1h
Pollo, pancetta e olive
35min