Kompatibilní verze
Coscia di tacchino avvolta nella pancetta con patate
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di spicchi di aglio
- 5 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
150
g di pancetta a fette
nebo 150 g di prosciutto, a fette -
800
g di coscia di tacchino, senza pelle, con l'osso
nebo 800 g di coscia di pollo senza pelle, con l'osso - 1 cucchiaino di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 1300 g di acqua
- 600 g di patate, a pezzi (4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2174 kJ / 520 kcal
- Protein
- 51 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 2.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Filetto ai funghi
1h
Coniglio all'appetitosa
1h 10min
Involtini di scottona
1h 10min
Pollo, pancetta e olive
35min
Stufato di agnello con finocchi
55min
Coniglio alla siciliana
1h 20min
Tacchino porchettato con contorno di patate
1h 45 min
Spezzatino alla birra scura
13h 30min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55min