Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g de betterave crue, coupée en morceaux
- 60 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g de jus de citron fraîchement pressé
- 40 g d'huile d'olive
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 800 g de filet de bœuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1824.5 kJ / 436.2 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 9.2 g
- Tuk
- 23.8 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto à l'artichaut et au jambon cru
25 min
Bouillon aux légumes, crozets et herbes
35 Min
Poireaux façon salade Caesar
40min
Spaghetti aux palourdes et à l'encre de seiche
40min
Omelette et velouté à la ciboulette
40min
Tartare de canard aux noix et aux figues
1h 45min
Salade de haddock, mâche et pomme de terre
45min
Filet de saint-pierre, riz vénéré et jus truffé
50min
Gaspacho de concombre et cresson
10 min
Saint-jacques à la crème sur lit de poireaux
30min
Bœuf en croûte de café, écrasé de pommes de terre
12h
Tartare de bœuf
10 min