Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de parmesan
- 200 g d'épinards frais
- 8 œufs, à température ambiante
- 2 c. à soupe de skyr (yaourt islandais)
- du sel
- du poivre moulu
- 20 g de beurre
- 4 tranches de pain de campagne
- 400 g de pousses d'épinards frais
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1272 kJ / 304 kcal
- Protein
- 23 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 18 g
Alternativní recepty
Pesto d'épinards, pignons et feta
15min
Minitartelettes à la pomme, pistache et cannelle
1h 40min
Soupe froide de melon à l’anis, yaourt de brebis au miel
1h 15min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Pesto de cresson, noix et comté
15min
Spaghetti alla carbonara
30 Min
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Œufs brouillés au saumon fumé
20min
Riz pilaf aux épinards, œufs mollets et aneth
30 Min
Röstis aux pommes de terre et épinards, œufs au plat
1h 5min
Soupe de cresson aux œufs mollets
25 Min
Soupe de lentilles aux épinards et au poulet
40 λεπτ.