Papillote d'églefin sauce satay

Papillote d'églefin sauce satay

3.4 17 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 40min.
4 portions

Suroviny

  • 40 g de pâte d'arachide (purée de cacahuètes)
  • 1 c. à café cassonade
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de piment
  • 50 g de crème de coco
  • 1 pincée de curry en poudre
  • le jus d'1/2 citron vert
  • 15 g de sauce de soja
  • 1 cm gingembres frais
  • 200 g de pousses de bambou en conserve
  • 1 œuf
  • 4 filets d'églefin surgelés, préalablement décongelés
  • 250 g de riz thaï
  • 1200 g d'eau

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Sodík 591.8 mg
Protein 30.8 g
Kalorie 1849.3 kJ / 438.3 kcal
Tuk 11 g
Vláknina 2.5 g
Nasycený tuk 4.3 g
Sacharidy 52.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...