Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio de beterraba
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 350 g beterraba s/ casca, cortada em pedaços
- 1 pitada de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- 30 g açúcar mascavado escuro
- 1 c. sopa de vinagre balsâmico
Puré de favas
- 100 g cebola cortada em pedaços
- 30 g manteiga
- 600 g favas descongeladas
- 10 g coentros, só as folhas
- 1 pitada de sal
- 250 g massa folhada
- Sementes de sésamo q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1091.9 kJ / 261 kcal
- Protein
- 9.3 g
- Sacharidy
- 40.8 g
- Tuk
- 8.6 g
- Nasycený tuk
- 4.4 g
- Vláknina
- 8 g
- Sodík
- 244.8 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Caril de lentilhas
40 Min
Assado de lentilhas
2h 25min
Caldo de bacalhau e brócolos
30 Min
Piza vegetariana
1h 45 min.
Ramequim de legumes
1 Std. 25 Min
Gnocchi com abóbora e espinafres
1 Std. 25 Min
Piza de feijão-verde e pesto
1h 45 min.
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1 Std. 20 Min
Húmus de tomate e feijão-branco
5 Min
Assado de grão
1 Std.
Creme de beterraba com laranja
40 Min
Aveludado de lentilhas
40 Min