Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Crumble
- 65 g farinha tipo 65
- 130 g flocos de aveia grossos
- 80 g manteiga
- 10 g coentros
- 10 g salsa
- 5 g aneto
- 60 g amêndoa c/ pele
- 30 g sementes de abóbora
- 30 g sementes de girassol
Legumes
- 500 g água
- 1 ½ c. chá de sal
- 350 g brócolos, só os floretes
- 200 g ervilhas frescas
- 150 g ervilhas de quebrar
- 150 g curgete cortada em lâminas finas
- Azeite q.b. p/ untar
- 150 g espinafres baby
- 20 g manjericão
Molho
- 50 g queijo Emmental
- 400 g leite
- 40 g farinha tipo 65
- 20 g manteiga
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
-
½
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo ½ cubo de caldo de legumes
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1542 kJ / 369 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte de polenta e curgete
50 Min
Pudim de feijão com creme de abacate
1h
Folhado de abóbora e queijo azul
1h 20 phút
Croquetes de curgete com molho picante
55min
Crumble de abóbora, batata-doce e curgete
50 Min
Lasanha de beringela
1h 55min
Lasanha de abóbora e couve
1 Std. 25 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
1h 15min
Bolo salgado com curgete
45min
Bolonhesa vegan
40 λεπτ.
Queques de curgete e parmesão
50 Min