Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g cevada perolada
- 80 g noz
- 800 g água, mais q.b. p/ demolhar
- ½ c. chá de caldo de legumes caseiro
- 400 g peito de frango (2 unid. aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- 30 g mostarda
- 360 g iogurte natural
- 15 g azeite
- 400 g beterraba cortada em pedaços
- 300 g maçã Royal Gala s/ caroço cortada em pedaços
- 80 g agrião
- 250 g tomate-cereja cortado em metades
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1375 kJ / 329 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Batata-doce recheada com legumes e ovos escalfados
1h 45 min
Papelote de pescada com laranja com cuscuz de tomate, pimentos e cebola roxa
35 min
Canelones de beringela
1 Std. 5 Min
Salada gigante com vinagreta de framboesa e mel
35 min
Salada de morango e burrata com pesto - TM6
20min
Crumble de amêndoa com legumes
1 Std.
Salada de arroz com salmão e pak choi
50 min
Salada de trigo-sarraceno com salmão e romã
35 min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 min
Peixe à putanesca
30 min
Salmão com bulgur e molho de manga verde
35 min
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 min