Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g espelta
- 20 g azeite, mais q.b. p/ fritar
- 1 dente de alho
- 100 g cenoura cortada em pedaços
- 10 g salsa
- 50 g cebola
- 300 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo caldo de legumes - 150 g pão duro cortado em pedaços
- Leite q.b. p/ demolhar (200-250 g aprox.)
- 2 ovos
- 1 - 2 pitadas de cominhos em pó
- ¾ c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 543.9 kJ / 130 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Sacharidy
- 19.1 g
- Tuk
- 4.4 g
- Nasycený tuk
- 0.8 g
- Vláknina
- 2.6 g
- Sodík
- 172 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rolo vegetariano
1h 50min
Hambúrgueres de lentilhas e cenoura com molho schug
20 Min
Esparregado com polenta frita
2 godz. 30 min
Hambúrgueres de tofu e beterraba com molho de sementes de cânhamo do Luís Soares
50 Min
Cheeseburgers vegan
10h
Legumes, caju e molho de manteiga de amendoim com arroz
45min
Pastéis de soja
20 Min
Panadinhos de legumes e aveia
1h 10min
Hambúrgueres de quinoa e ketchup de tomate-cereja amarelo
2h
Hambúrguer vegetariano de beterraba
3h 25min
Lasanha de lentilhas vegan
2 godz. 20 min
Curgetes recheadas com atum
1h