Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 10 g d'huile d'olive
- 200 g de cidre brut
- 100 g de coulis de tomates
- 20 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à café de sauce Worcestershire
- 1 c. à café de piment de Cayenne en poudre, à ajuster en fonction des goûts
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 30 g de cassonade
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de moutarde
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 344.8 kJ / 82.3 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Sacharidy
- 10.8 g
- Tuk
- 3.1 g
- Vláknina
- 0.6 g
Alternativní recepty
Travers de porc "spécial sauce"
1u. 40min
Salade Bo bun
12h
Marinade à la moutarde et au miel
5 Min
Travers de porc sauce barbecue
4 Std. 25 Min
Travers de porc à la mexicaine et salade pico de gallo
1 Std.
Filet mignon de porc mariné
5h 15 min
Brochettes de boeuf mariné au pesto, miel et bière
1 Std. 20 Min
Tartare de bœuf
10 Min
Marinade teriyaki (pour brochettes de porc à l'ananas)
12h 20 min
Sauce barbecue
25 min
Filet mignon séché aux herbes de Provence
480h 20min
Rillettes de porc tradition
12h