Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 5 g gengibre
- 50 g vinagre de arroz
- 50 g molho de soja
- 20 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 5 g óleo de amendoim
- ½ c. chá de piripíri
Gyozas
- 800 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 100 g couve-chinesa (pak-choi) cortada ao meio
- 10 g gengibre
- 2 dentes de alho
- 5 g cebolinho
- 60 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 300 g carne de porco picada
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 g óleo de amendoim, mais q.b. p/ fritar
- 10 g molho de soja
- 10 g vinagre de arroz
- 10 g fécula de batata
- 40 folhas de massa wonton
- Óleo em spray q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Massa de ovo
20min
Queijo fresco com amêndoa e ananás
12 Std.
Pãezinhos fritos
1h 30min
Técnica Pappardelle
30min
Mistura chai e chai latte
15min
Gyozas japonesas de porco e gengibre
50 Min
Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico
1 godz. 20 min
Pão naan
1h
Lombinho de porco com pão naan de alho e salada de pepino
1 Std. 45 Min
Poke havaiano
45min
Pulled pork
4 Std. 30 Min
Poke de salmão
1h 30min