Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Molho
- 5 g gengibre
- 50 g vinagre de arroz
- 50 g molho de soja
- 20 g cebolo (spring onion) cortado em rodelas
- 5 g óleo de amendoim
- ½ c. chá de piripíri
Gyozas
- 800 g água, mais q.b. p/ humedecer
- 100 g couve-chinesa (pak-choi) cortada ao meio
- 10 g gengibre
- 2 dentes de alho
- 5 g cebolinho
- 60 g cebolo (spring onion) cortado em pedaços
- 300 g carne de porco picada
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 5 g óleo de amendoim, mais q.b. p/ fritar
- 10 g molho de soja
- 10 g vinagre de arroz
- 10 g fécula de batata
- 40 folhas de massa wonton
- Óleo em spray q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 514 kJ / 123 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 3 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Entrecosto à coreana com mini tortilhas
4h 10min
Sopa Pho
50min
Massa de salsa
20 min
Creme de cereais e fruta
20 min
Pão naan express
20 min
Bruschetta com pesto e tomate
40 min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30 min
Gyozas de legumes com emulsão de soja e balsâmico
1 Std. 20 Min
Tzatziki
20 min
Cebola caramelizada com queijo de cabra
1h
Pão com barriga de porco (Gua Bao)
1 Std. 20 Min