Kompatibilní verze
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g körniger Frischkäse (Cottage cheese)
- 50 g Mandeln
-
100
g gemischte frische Wildkräuter (z. B. Bärlauch, Brennessel, Giersch)
nebo 100 g frischer Babyspinat bzw. Rucola - 60 g Olivenöl
- 4 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¾ - 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 750 g Wasser
-
3 - 4
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - 200 g Sonnenweizen, vorgegart (z. B. Ebly®)
- 400 g Kohlrabi, geschält (siehe Variation)
-
4
frische Saiblingsfilets, ohne Haut (à ca. 100-130 g)
nebo 4 frische Zanderfilets, ohne Haut (à ca. 100-130 g) - 150 g körniger Frischkäse, 10 % Fett (Hüttenkäse)
- 1 - 2 TL rosa Pfefferbeeren, zerdrückt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1959 kJ / 468 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 19 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lachstatar mit Avocado und Ei
45 min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1sa 30 dk
Fischfilet in cremiger Lauchsauce
45 min
Zanderfilets mit Maiskorn-Polenta
1 godz. 5 min
Zander mit Safransauce, Reis und Schmorparadeisern
1 godz. 5 min
Kräutersaibling im Gemüsepackerl
50 min
Menü: Maronicremesuppe, Rinderfilets mit Sellerie-Erdäpfel-Gemüse und Schokotraum
1 godz. 5 min
Fenchelsalat mit Grapefruit
20 min
Lachsspieße auf Quinoa mit Kokossauce
45 min
Lachsforelle im Rucolabiskuit mit Karottengemüse
55min
Spargel mit Heurigen und Joghurthollandaise
45 min
Curryhenderl mit fruchtigem Fenchelsalat
35 min