Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 150 g Milch
- 50 g Pflaumen, getrocknet, entsteint
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 2 Zwiebeln (100 g), halbiert
- 600 g Hackfleisch, gemischt
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL körniger Senf
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 60 g Öl
- 20 g Mehl
- 30 g Weißwein
- 200 g Sahne
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 200 g Wasser
- 3 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Stängel Thymian, abgezupft
- 300 g Champignons, in Scheiben
- 300 g Porree, in Ringen (5 mm)
- 1 Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3657 kJ / 874 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 65 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Königsberger Spargel-Ragout
1 Std.
Leipziger-Allerlei-Frikassee mit Huhn
45min
Bouletten griechisch
25 Min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45min
Kasseler mit Grüner Sauce
40min
Hackbraten Königsberger Art
1 Std. 15 Min
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Soljanka
45min
Schwarzwurzeln mit Hackbällchen (Sachsen-Anhalt)
50min
Würzfleisch (Ragout fin)
1 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min