Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 140 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 230 g de harina
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el bol)
Relleno
- 50 g de soja texturizada
- 200 g de caldo de verduras
- 1 diente de ajo
- 75 g de cebolla en cuartos
- 100 g de berenjena con piel, en trozos (2-3 cm)
- 30 g de aceite de oliva
- ½ cucharadita de chile seco desmenuzado
- 1 cucharada de ras el hanout
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 25 g de zumo de limón
- 50 g de espinacas baby frescas
- 50 g de queso feta desmenuzado
Montaje
- harina (para espolvorear)
- aceite (para la sartén)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1595 kJ / 382 kcal
- Protein
- 15.1 g
- Sacharidy
- 49.4 g
- Tuk
- 13.6 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Falafel de garbanzos
13 Std.
Curry indio de verduras
40min
Falafel de judías blancas y chía con salsa de yogur y limón
50min
Hamburguesas de brócoli con vinagreta de rabanitos
1 godz.
Chile sin carne
1 godz.
Biryani de verduras - India
50min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Shepherd's pie vegetariano con batatas
1 godz.
Curry vegano con tofu
30 min
Bao buns vegetarianos
40min
Hamburguesas de batata y espinacas
30 min
Imam bayildi (Berenjenas rellenas) - Turquía
1 godz.