Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca)
- 200 g di mandorle pelate
- 170 g di zucchero
- 10 g di farina tipo 00
- 1 albume
- 1 cucchiaio di acqua fredda
- 1 foglio di ostia
- 20 g di zucchero a velo
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 418 kJ / 100 kcal
- Protein
- 2.4 g
- Sacharidy
- 10.9 g
- Tuk
- 5.5 g
- Vláknina
- 1.4 g
Alternativní recepty
Cantucci
1h 50min
Schiacciata fiorentina
50 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1 Std.
Panpepato
25h 40min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Panforte
1 Std.
Tozzetti
1h 30min
Pan co' Santi
7h
Crostini con fegatini di pollo
40 Min
Cantuccini di Prato
1 Std.
Bozza pratese
2 Std. 45 Min
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min