Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero semolato
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 25 g di burro
- 85 g di cubetti di ghiaccio
Bagno di bicarbonato
- acqua q.b.
- 30 g di bicarbonato di sodio per uso alimentare
Terminare la preparazione
- sale in fiocchi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 1130 kJ / 270 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 50 g
- Tuk
- 6 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pita
4h
Bretzel
16 godz. 30 min
Pan Brioche
8 godz.
Pane al latte
2u. 20min
Danubio dolce
3 Std. 25 Min
Croissant con tonno affumicato
6 Std.
Ciabattine veloci
3h 10 min.
Ciabatte (di Luca Montersino)
14h 15min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55min
Cheese naan
3 godz. 5 min
Buns (panini classici per hamburger)
4 godz. 35 min
Taralli pugliesi
1h 15min