
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 250 g di farina 380 w (vedere varianti)
- 50 g di acqua
- 10 g di zucchero semolato
- 5 g di lievito di birra fresco
- 5 g di sale
- 25 g di burro
- 85 g di cubetti di ghiaccio
Bagno di bicarbonato
- acqua q.b.
- 30 g di bicarbonato di sodio per uso alimentare
Terminare la preparazione
- sale in fiocchi q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 270 kcal / 1130 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 50 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ciabatte (di Luca Montersino)
14 Std. 15 Min
Laugenbrötchen (Panini di Heidi)
4 Std. 30 Min
Baguette
4 Std.
Lievito madre
72 Std. 15 Min
Bretzel farciti con speck, Emmental e cetriolini
16 Std. 30 Min
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Pain au chocolat
5 Std.
American hot dog
5 Std. 20 Min
Rosette
5 Std. 20 Min
Ciabattine veloci
3 Std. 10 Min
Buns (panini classici per hamburger)
4 Std. 35 Min
Pane per hamburger
3 Std. 20 Min