Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo da Ilha cortado em pedaços
- 250 g fiambre
- 800 g água
- 6 batatas p/ cozer inteiras (200 g cada aprox.)
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 2 ovos
- 100 g natas
- 1 c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
- Cebolinho picado q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1552.6 kJ / 371.1 kcal
- Protein
- 17.6 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 16.3 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 1235.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gratinado de carne picada com alho-francês e fiambre
1 Std. 10 Min
Crepes de frango com milho
1h 15min
Menu: Creme de legumes, Frango com batata e ervilhas e Vulcões de chocolate
1h
Asas de frango com molho de amendoim e arroz
50min
Lombo de porco à brasileira
2 Std. 25 Min
Avelãs crocantes com baunilha e café
72h
Lombo de porco com molho de chalota e vinho do Porto e batata-doce assada - TM6
1 Std. 40 Min
Gelados proteicos
4 godz. 30 min
Quiche de presunto e camembert
1h
Papelotes de pescada e legumes a vapor - TM6
1h
Almôndegas mexicanas com feijão preto
1h
Rolo de carne oriental
1h