Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.9 g
Alternativní recepty
Feigen-Chutney
40 dk
Birnen-Chutney
50 Min
Pflaumen-Zwiebel-Chutney
25 Min
Mango-Chutney
1h
Kürbis-Apfel-Chutney
50 Min
Ananas-Chutney
35 Min
Apfel-Cranberry-Chutney
45 Min
Erdbeer-Tomaten-Relish
40 dk
Kalte Paradeiser-Erdbeer-Suppe mit Basilikumcreme
50 Min
Selchsuppe | Radieschen | Brot
35 Min
Weincreme
5 godz. 40 min
Zwetschgen-Chutney
50 Min