Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Schalotten, halbiert
- 20 g Olivenöl
- 500 g Feigen, dünn geschält, in Stücken
- 100 g Kirschen, getrocknet
- 60 g Rohrohrzucker
- 150 g roter Portwein
- 30 g Orangensaft, frisch gepresst
- 30 g Balsamico, dunkel
- 1 TL Thymianblättchen, frisch
- 1 TL körniger Senf
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2792 kJ / 668 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 110 g
- Tuk
- 12 g
- Vláknina
- 7.9 g
Alternativní recepty
Birnen-Chutney
50min
Pfirsich-Chutney
40 Min
Erdbeer-Balsamico-Marmelade
55 Min
Pfirsich-Chutney
50min
Marillen-Paradeiser-Ketchup
505hod. 10min
Orangen-Ingwer-Ketchup
30 Min
Erdbeerchutney
35 Min
Vitello tonnato sous-vide
4 godz. 30 min
Marillen-Karotten-Chutney
1684 Std.
Heidelbeer-Chutney mit Thymian
25min
Feigen-Chutney
40 Min
Balsamico-Feigen
40 Min