Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Buchweizen
- 50 g Zucker
- 2 TL Tonkabohnen-Vanillezucker
- 1 Prise Salz
- 250 g Dinkelmehl, glatt, etwas mehr zum Bemehlen
- 150 g Butter, kalt, in Stücken
- 1 Ei (Größe M)
- 100 g Pistazien, ungesalzen, geschält und 2 EL für die Dekoration (siehe Variation)
- 250 g Wasser
- 100 g weiße Schokolade, in Stücken
- 3 TL Tonkabohnen-Vanillezucker (siehe Hintergrundinfo)
- 30 g Maisstärke
- 2 Pfirsiche
- 4 - 5 Marillen
- 100 g Kirschen
- Staubzucker zum Bestreuen
- Lavendelblüten zur Dekoration (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1712 kJ / 409 kcal
- Protein
- 7 g
- Sacharidy
- 43 g
- Tuk
- 23 g
- Vláknina
- 4 g
Alternativní recepty
Mürbeteig
5 min
Apfelstrudel mit Vanillesauce
1 Std. 10 Min
Gedeckter Apfelkuchen
1 Std. 30 Min
Biskuit-Rolle mit Nektarinen-Himbeer-Füllung
5h
Süßer Mürbeteig
1h 50 min
Rührkuchen mit Obst
1 Std.
Birnen-Mürbeteig-Strudel
3 Std. 15 Min
Biskuit
1h 50 min
Mürbeteig
5 min
Biskuit
1 Std. 30 Min
Basis-Hefeteig für süßes Gebäck
2 Std.
Buchweizen-Biskuit-Torte mit Himbeeren und Heidelbeeren
5h