Zařízení & příslušenství
Spinach Fatayers
Příprava 40min.
Celkový 2hod.
8 pieces
Suroviny
Bread Dough
-
milk50 g
-
water130 g
-
15 g fresh yeast, crumbleddried instant yeast1 ½ tsp
-
vanilla pod1
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
baking powder1 tsp
-
medium egg1
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
olive oil15 g
Baharat Spice Mix
-
white peppercorns100 g
-
ground nutmeg1 Tbsp
-
cloves1 tsp
-
cardamom pods15
-
ground cinnamon2 tsp
Spinach Filling
-
lemon juice20 g
-
onions quartered100 g
-
olive oil plus extra for greasing20 g
-
sumac (see tip)1 tsp
-
harissa paste1 tsp
-
fine sea salt2 tsp
-
water100 g
-
fresh spinach leaves600 g
-
pine nuts30 g
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 piece
Protein
11 g
Kalorie
1333 kJ /
313 kcal
Tuk
8 g
Sacharidy
48 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Lebanese cuisine
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Potato, Tomato and Kofta Gratin with Pepper Sauce
1hod. 35min.
Almond Briouats with Honey and Sesame Seeds
2hod.
Stuffed semolina cookies (ma'amoul)
4hod.
Arabian ice cream
10hod. 25min.
Spiced rice pudding (meghli)
50min.
Aubergine dip (moutabal/baba ganoush)
1hod. 10min.
Yoghurt soup with meat dumplings (Shish barak)
2hod. 30min.
Baked kibbeh (kibbeh bil sanieh)
1hod. 35min.
Okra and meat stew (bamia)
1hod.
Shish barak (Meat dumplings in yoghurt sauce)
1hod. 30min.
Fatayer with Cheese and Mint
1hod. 5min.
Semolina Cake with Rosewater (Namoura)
40min.