Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sausagemeat
- 5 juniper berries
- ½ tsp black peppercorns
- 100 g pork loin, diced (3 cm)
- 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
- 100 g water
- 15 g fine sea salt
- 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
- 150 g whipping cream
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground coriander
- 1 pinch ground nutmeg
Black Garlic Ketchup
- 150 g black garlic
- 50 g apple juice
- 15 g apple cider vinegar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Finalisation
- 1000 g water
- 1 tsp vegetable oil, for frying
- 12 slices smoked bacon
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 954.8 kJ / 228.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lime and Lemonade
5min
Steamed Wholemeal Bread
2hod.
Garam Masala
10 min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1 godz. 20 min
Beetroot Rosti with Smoked Salmon and Herb Crème Fraîche
25 Min
Gnocchi in Tomato Mascarpone Sauce, Broccoli Salad and Fruit Sorbet
30 Min
Blackberry Jam
45 Min
Irish "Potato" Candy
30 Min
Southern Chicken and Cornbread Dressing
1 godz. 15 min
Vanilla Sugar
72 godz.
Allergen-friendly Tuna and Sun-dried Tomato Courgetti
10 min
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1 godz.