Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sausagemeat
- 5 juniper berries
- ½ tsp black peppercorns
- 100 g pork loin, diced (3 cm)
- 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
- 100 g water
- 15 g fine sea salt
- 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
- 150 g whipping cream
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground coriander
- 1 pinch ground nutmeg
Black Garlic Ketchup
- 150 g black garlic
- 50 g apple juice
- 15 g apple cider vinegar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Finalisation
- 1000 g water
- 1 tsp vegetable oil, for frying
- 12 slices smoked bacon
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 954.8 kJ / 228.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creamy Tomato Soup
40 min
Crispy Hake with Sous-vide Cauliflower Purée and Pancetta Crisps
1h 30min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce; Berry Foam
Žádné hodnocení
Ghostly Pizza
2 Std. 10 Min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2h
Beer Marinade
10 Min
Frozen Champagne Jellies
Žádné hodnocení
Meat and Cheese Stuffed Cassava (Carimañolas de carne y de queso)
2h
Serrano Ham and Asparagus Soup
45 min
Mini Peppers Stuffed with Homemade Ricotta - Piccoli peperoni ripieni di ricotta
1 Std.
Patatas Bravas with Chorizo
1 Std. 20 Min
Smoky Pork and Beans
3 Std.