Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Sausagemeat
- 5 juniper berries
- ½ tsp black peppercorns
- 100 g pork loin, diced (3 cm)
- 100 g pork shoulder, diced (3 cm)
- 100 g water
- 15 g fine sea salt
- 20 g pork back fat, diced (3 cm), (see tip)
- 150 g whipping cream
- 1 pinch ground cloves
- 1 pinch ground coriander
- 1 pinch ground nutmeg
Black Garlic Ketchup
- 150 g black garlic
- 50 g apple juice
- 15 g apple cider vinegar
- ⅛ tsp xanthan gum (see tip)
Finalisation
- 1000 g water
- 1 tsp vegetable oil, for frying
- 12 slices smoked bacon
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 954.8 kJ / 228.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 5.5 g
- Tuk
- 19.5 g
- Nasycený tuk
- 7.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
- Sodík
- 691.6 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken with Peppers and Rice
1h
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Chicken, Chorizo and Potato Stew
50min
Chocolate Avocado Dream
15min
Mediterranean Herb Baked Fish (TM6)
45 min
Cauliflower, Pickled Apple, Beetroot and Ragstone
3 godz. 45 min
Salt Cod Gratin
50min
Chicken Étouffée
1h 25min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min
Asian-style Beef Stew
2 godz. 30 min
Beef Bourguignon and Warm Lemon Pudding with Lemon Syrup
2h 20min
Beef Goulash
2 Std. 45 Min