
Zařízení & příslušenství
Moroccan-style Baked Fish Tagine with Date Couscous
Příprava 20min
Celkový 1hod.
4 portions
Suroviny
Moroccan Chermoula Marinade and Chermoula Sauce
-
fresh coriander leaves20 g
-
olive oil plus extra for greasing40 g
-
lemon juice2 Tbsp
-
garlic cloves2
-
sweet paprika2 Tbsp
-
ground cumin1 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
ground cayenne pepper (volitelně) (see tip)1 tsp
-
water60 g
Fish
-
gilt-head bream gutted, cleaned, max. 31 cm long, approx. 600 g in total1
-
carrots peeled, diagonally sliced (3 mm)150 g
-
tomatoes sliced (1 cm)300 g
-
green and red peppers sliced (1 cm)150 - 200 g
-
fresh chillies (volitelně) sliced (5 mm, see tip)2
-
potato sliced (3 mm)100 g
-
lemon sliced (5 mm)1
-
pitted black olives50 g
-
salt½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
Couscous
-
couscous250 g
-
pitted dates70 g
-
water250 g
-
vegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
salt or to taste½ tsp
-
fresh coriander leaves roughly chopped2 Tbsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
695 kcal /
2909 kJ
Protein
52 g
Tuk
18 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
10 g
Nasycený tuk
3 g
Sodík
2031 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Catch of the Day
8 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko