Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou

Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou

4.5 20 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porce

Suroviny

  • 20 gramů oleje
  • 400 gramů fenyklu, hlíznatého na plátky (1-2 cm), uchovejte vějířovité listy fenyklu
  • 1 čajová lžička fenyklových semínek
  • 60 gramů cibule napůl, pak na plátky (5 mm)
  • 20 gramů cukru
  • 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 20 gramů rajčatového protlaku
  • 100 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 kapky balzamikové redukce
  • 350 gramů těstovin (např. penne)
  • voda
  • sůl
  • 30 gramů piniových oříšků
  • 125 gramů malých mozzarellových kuliček okapaných, rozkrojených napůl

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 20 g
Kalorie 2324 kJ / 551 kcal
Tuk 17 g
Vláknina 6.4 g
Sacharidy 76 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...