Zařízení & příslušenství
Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
Příprava 25min.
Celkový 45min.
4 porce
Suroviny
-
20 gramů oleje
-
400 gramů fenyklu, hlíznatého na plátky (1-2 cm), uchovejte vějířovité listy fenyklu
-
1 čajová lžička fenyklových semínek
-
60 gramů cibule napůl, pak na plátky (5 mm)
-
20 gramů cukru
-
400 gramů sekaných rajčat v plechovce
-
20 gramů rajčatového protlaku
-
100 gramů vody
-
1 čajová lžička soli
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
-
½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
2 kapky balzamikové redukce
-
350 gramů těstovin (např. penne)
-
voda
-
sůl
-
30 gramů piniových oříšků
-
125 gramů malých mozzarellových kuliček okapaných, rozkrojených napůl
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
20 g
Kalorie
2324 kJ /
551 kcal
Tuk
17 g
Vláknina
6.4 g
Sacharidy
76 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme a restujeme
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Pikantní rýže s cizrnou a červenou paprikou
1hod.
Bylinkové noky, divoké houby, hrášek a omáčka z vyzrálého sýra
1hod.
Rizoto s mořskými plody a chorizem
1hod. 5min.
Lasagne v páře s lilkem a ricottou
1hod. 25min.
Penne v rajčatovo-amarantové omáčce - z jednoho hrnce
30min.
Pikantní sicilské špagety
30min.
Gnocchi trikolóra
25min.
Rajčatová omáčka s tuňákem
45min.
Špagety Carbonara
40min.
Špagety all`arrabbiata - z jednoho hrnce
30min.
Špagety all'Amatriciana
30min.
Spaghettini aglio, olio e pomodorini
25min.