Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou
TM6

Těstoviny s fenyklem a rajčatovou omáčkou

4.7 (16 hodnocení)

Suroviny

  • 20 gramů oleje
  • 400 gramů fenyklu, hlíznatého, na plátky (1-2 cm), uchovejte vějířovité listy fenyklu
  • 1 čajová lžička fenyklových semínek
  • 60 gramů cibule, napůl, pak na plátky (5 mm)
  • 20 gramů cukru
  • 400 gramů sekaných rajčat v plechovce
  • 20 gramů rajčatového protlaku
  • 100 gramů vody
  • 1 čajová lžička soli
  • ¼ čajové lžičky mletého černého pepře
  • ½ čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
    nebo ½ zeleninového bujónu (pro 0,5 l vody)
  • 2 kapky balzamikové redukce
  • 350 gramů těstovin (např. penne)
  • voda
  • sůl
  • 30 gramů piniových oříšků
  • 125 gramů malých mozzarellových kuliček, okapaných, rozkrojených napůl

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2324 kJ / 551 kcal
Protein
20 g
Sacharidy
76 g
Tuk
17 g
Vláknina
6.4 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty