Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 tiras de piel de naranja (sólo la parte naranja)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)
-
50
g de manteca de cerdo
nebo 50 g de mantequilla - 90 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 25 g de licor de anís
- 50 g de vino blanco
- 300 - 350 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 500 g de aceite para freír las orejas
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidad
- Kalorie
- 14496 kJ / 3456 kcal
- Protein
- 40.8 g
- Sacharidy
- 362.4 g
- Tuk
- 206.4 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscón gallego
1 godz. 30 min
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Empanada de sardinas
1h 15min
Melindres (Galicia)
1h
Empanada de maíz con berberechos
1h 15min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1 Std. 50 Min
Filloas
1h
Larpeira
1h 55min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10 min
Empanada gallega de manzana
3h 45 min
Rosquillas
30 min
Bica de Castro Caldelas
1h 20 min