
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 4 - 6 tiras de piel de naranja (sólo la parte naranja)
- 4 - 6 tiras de piel de limón (sólo la parte amarilla)
-
50
g de manteca de cerdo
nebo 50 g de mantequilla - 90 g de azúcar (y algo más para espolvorear)
- 1 huevo
- 25 g de licor de anís
- 50 g de vino blanco
- 300 - 350 g de harina
- 1 pellizco de sal
- 500 g de aceite para freír las orejas
- Nutriční hodnoty
- na 24 unidad
- Kalorie
- 3456 kcal / 14496 kJ
- Protein
- 40.8 g
- Tuk
- 206.4 g
- Sacharidy
- 362.4 g
- Vláknina
- 12 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1hod. 50min
Melindres (Galicia)
1hod.
Flores de carnaval
40min
Rosquillas listas y tontas (Madrid)
1hod. 15min
Rosquillas
30min
Empanada de raxo
2hod. 30min
Frixuelos de Cangas del Narcea
40min
Empanada gallega de manzana
3hod. 45min
Roscón gallego
1hod. 30min
Vieiras "Rias baixas"
1hod. 10min
Filloas
1hod.
Bica de Castro Caldelas
1hod. 20min