Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 - 8 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 70 g de azúcar
- 200 g de leche
- 25 g de levadura prensada fresca
- 70 g de mantequilla en trozos pequeños
- 50 g de nata (35% de grasa)
- 70 g de licor de anís
- 2 huevos
- 1 yema de huevo
- 800 - 850 g de harina de trigo (ver sugerencia)
- ½ cucharadita de sal
Para freír y rebozar
- 600 - 800 g de aceite para freír
- 80 - 100 g de azúcar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 1094 kJ / 261 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Sacharidy
- 38.2 g
- Tuk
- 9.6 g
- Nasycený tuk
- 3.4 g
- Vláknina
- 1.5 g
- Sodík
- 54.9 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarta de manzana con glaseado de albaricoque
1 Std. 10 Min
Rosquillas
30 Min
Roscos de vino
45 Min
Tarta de piña al revés
40 Min
Tortas blandas de anís
1 Std. 20 Min
Roscos chiclaneros
1 Std.
Pestiños andaluces
1 Std.
Rosquillas (sin azúcar)
45 Min
Cortadillos de cidra
1 Std.
Pestiños borrachuelos
50 Min
Brazo gitano de café
1h 30min
Brazo gitano relleno de crema pastelera y dulce de leche
2 godz. 35 min