Zařízení & příslušenství
Dýňovo-jablečný koláč
Příprava 20min.
Celkový 3hod.
16 kusů
Suroviny
Koláč
-
máslo na vymazání
-
300 gramů dýně hokkaidó bez semínek, na kousky
-
200 gramů jablek oloupaných, na čtvrtky
-
150 gramů ovesných vloček
-
100 gramů rozinek
-
1 čajová lžička mleté skořice
-
½ čajové lžičky mletého muškátového oříšku
-
1 špetka mletého hřebíčku
-
380 gramů hnědého cukru
-
5 vajec
-
150 gramů slunečnicového oleje
-
200 gramů hladké mouky plus na vysypání
-
1 čajová lžička jedlé sody
Poleva
-
240 gramů krystalového cukru
-
50 gramů másla, pokojové teploty na kousky
-
60 gramů čerstvého sýru
-
10 gramů citrónové šťávy
-
50 gramů mletých pekanových ořechů orestovaných
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
6 g
Kalorie
1828 kJ /
437 kcal
Tuk
19 g
Vláknina
2.7 g
Sacharidy
60 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1 Std. 55 Min
Muffiny s jablky a datlemi (bez cukru)
45 Min
Dýňové bulky
2 Std. 15 Min
Dýňovo-čočková polévka
45 Min
Makovo-jablečný koláč
1 Std. 40 Min
Kořeněná dýňová granola (bez cukru)
2 Std. 25 Min
Brownies z červené řepy s medem
55 Min
Dýňový cheesecake se skořicí
1 Std. 30 Min
Švédský mrkvový dort
1 Std.
Cuketové řezy s čokoládovou polevou
1 Std. 15 Min
Mrkvové řezy s krémem z mascarpone
2 Std.
Rakouský makovec (bez lepku)
50 Min