
Zařízení & příslušenství
Dýňovo-jablečný koláč
Příprava 20min
Celkový 3hod.
16 kusů
Suroviny
Koláč
-
máslo na vymazání
-
dýně hokkaidó bez semínek, na kousky300 gramů
-
jablek oloupaných, na čtvrtky200 gramů
-
ovesných vloček150 gramů
-
rozinek100 gramů
-
mleté skořice1 čajová lžička
-
mletého muškátového oříšku½ čajové lžičky
-
mletého hřebíčku1 špetka
-
hnědého cukru380 gramů
-
vajec5
-
slunečnicového oleje150 gramů
-
hladké mouky plus na vysypání200 gramů
-
jedlé sody1 čajová lžička
Poleva
-
krystalového cukru240 gramů
-
másla, pokojové teploty na kousky50 gramů
-
čerstvého sýru60 gramů
-
citrónové šťávy10 gramů
-
mletých pekanových ořechů orestovaných50 gramů
Nutriční hodnoty na 1 kus
Kalorie
437 kcal /
1828 kJ
Protein
6 g
Tuk
19 g
Sacharidy
60 g
Vláknina
2.7 g