Zařízení & příslušenství
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 porce
Suroviny
Příprava
-
120 gramů avokáda zralého, na kousky
-
50 gramů cherry rajčat
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička hořčice
-
2 špetky mletého černého pepře
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
Vejce Benedikt
-
500 gramů vody
-
4 vejce
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
-
4 plátky toustového chleba
Holandská omáčka a dokončení
-
2 žloutky
-
50 gramů másla na kousky
-
30 gramů smetany
-
1 špetka mletého bílého pepře
-
¼ čajové lžičky soli
-
1 čajová lžička citrónové šťávy
-
1 polévková lžíce čerstvé pažitky najemno nasekané
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
13 g
Kalorie
1749 kJ /
418 kcal
Tuk
30 g
Vláknina
6.1 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Halloumi salát
20min.
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min.
Vepřová panenka sous-vide s houbovou omáčkou
1hod. 50min.
Lososový tatarák s vejcem a avokádem
45min.
Penne s lososem a bazalkovou smetanou
45min.
Holandská omáčka
15min.
Restované krevety
15min.
Špagety Carbonara
35min.
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2hod. 20min.
Marinované krevety
1hod. 10min.
Cheesecake s bílou čokoládou a pistáciovou polevou
11hod. 30min.
Caesar salát s kuřecím masem
50min.