
Zařízení & příslušenství
Toust s avokádem a vejcem Benedikt
Příprava 20min
Celkový 30min
4 porce
Suroviny
Příprava
-
avokáda zralého, na kousky120 gramů
-
cherry rajčat50 gramů
-
soli¼ čajové lžičky
-
hořčice1 čajová lžička
-
mletého černého pepře2 špetky
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
Vejce Benedikt
-
vody500 gramů
-
vejce4
-
sůl podle chuti
-
mletý černý pepř podle chuti
-
toustového chleba4 plátky
Holandská omáčka a dokončení
-
žloutky2
-
másla na kousky50 gramů
-
smetany30 gramů
-
mletého bílého pepře1 špetka
-
soli¼ čajové lžičky
-
citrónové šťávy1 čajová lžička
-
čerstvé pažitky najemno nasekané1 polévková lžíce
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
418 kcal /
1749 kJ
Protein
13 g
Tuk
30 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
6.1 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Avokádo
12 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se Vám také líbit...
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1hod. 45min
Čedarový dip s jalapeño papričkami
15min
Pečená křepelčí vejce v avokádu s rajčatovo-avokádovou salsou
30min
Holandská omáčka
15min
Holandská omáčka
15min
Turecká vejce (Cilbir) na řeckém jogurtu, servírovaná s opečeným chlebem a zeleninovým salátem
30min
Knedlíčky dim sum "shao mai"
2hod.
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min
Vepřová panenka s chřestem a bylinkovou omáčkou
1hod. 10min
Čočkový salát s rajčaty a fetou
50min
Caesar salát s kuřecím masem
50min