
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Příprava
- 120 gramů avokáda zralého, na kousky
- 50 gramů cherry rajčat
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička hořčice
- 2 špetky mletého černého pepře
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
Vejce Benedikt
- 500 gramů vody
- 4 vejce
- sůl podle chuti
- mletý černý pepř podle chuti
- 4 plátky toustového chleba
Holandská omáčka a dokončení
- 2 žloutky
- 50 gramů másla na kousky
- 30 gramů smetany
- 1 špetka mletého bílého pepře
- ¼ čajové lžičky soli
- 1 čajová lžička citrónové šťávy
- 1 polévková lžíce čerstvé pažitky najemno nasekané
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 418 kcal / 1749 kJ
- Protein
- 13 g
- Tuk
- 30 g
- Sacharidy
- 21 g
- Vláknina
- 6.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Těstoviny s cuketovou omáčkou a tygřími krevetami s citrónem
30min
Holandská omáčka
15min
Restované krevety
15min
Chřest s pošírovaným vejcem a řeřichovým přelivem
35min
Snídaňová vejce se slaninou a pečenými paprikami
35min
Marinované krevety
1hod. 10min
Holandská omáčka
15min
Caesar salát s kuřecím masem
50min
Špagety Carbonara
35min
Guacamole s kaviárem
10min
Trhané kuřecí maso v tortille s avokádem a čedarem
1hod. 15min
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min