Zařízení & příslušenství
Ginger Pork
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
763 mg
Protein
20 g
Kalorie
1035 kJ /
247 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourishing Confinement Food
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Chicken and Chinese sausage rice
50 Min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15 Min
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Braised Chicken with Mushroom
1 Std. 30 Min
Sweet and sour pork ribs
40 Min
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30 Min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 Min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 Min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 Min
Pork Belly Cabbage Rice
45 Min