Zařízení & příslušenství
Ginger Pork
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
fresh ginger shredded60 g
-
toasted sesame oil50 g
-
pork tenderloins cut in thin slices300 g
-
dark soy sauce10 g
-
sugar10 g
-
salt1 tsp
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)20 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
763 mg
Protein
20 g
Kalorie
1035 kJ /
247 kcal
Tuk
15 g
Vláknina
0 g
Nasycený tuk
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Nourishing Confinement Food
15 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Yu xiang rou si (Yuxiang pork)
30min.
Ginger Scallion Fish Slices
40min.
Chicken and Chinese sausage rice
50min.
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min.
Pork Belly Cabbage Rice
45min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min.
Lu ji chi (braised chicken wings)
25min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3hod. 10min.
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.