Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 g fresh ginger, shredded
- 50 g toasted sesame oil
- 300 g pork tenderloins, cut in thin slices
- 10 g dark soy sauce
- 10 g sugar
- 1 tsp salt
- 20 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1035 kJ / 247 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 2 g
- Vláknina
- 0 g
- Sodík
- 763 mg
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1 Std. 10 Min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Braised Chicken with Mushroom
1h 30min
Taiwanese three cup chicken
20min
Green Chillies With Pork Belly
25min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50 Min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1h
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Pork Belly Cabbage Rice
45min
White Radish Pork Rib Soup
3 Std.
Rice Wine Chicken
30min