
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g pork belly, skinless cut in slices (2-3 mm)
- 350 g Basmati rice rinsed
- 450 g water
- 200 g cabbage cut in chunks (4 cm)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 sprig spring onion chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 782 kcal / 3268 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 45 g
- Sacharidy
- 75 g
- Vláknina
- 3 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Sodík
- 646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Taiwanese three cup chicken
20min
Pineapple Pork Ribs
1hod. 10min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Vinegar Pork Knuckle
3hod. 15min
Steamed Pork Patty With Rice
25min
Stir Fried Pork Belly Slices with Kimchi
30min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Sweet and sour pork ribs
40min
Braised pork belly
55min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min