Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 6 garlic cloves
- 20 g cooking oil
- 300 g pork belly, skinless, cut in slices (2-3 mm)
- 350 g Basmati rice, rinsed
- 450 g water
- 200 g cabbage, cut in chunks (4 cm)
- 30 g dark soy sauce
- 30 g light soy sauce
- 10 g oyster sauce
- 10 g Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)
- 1 pinch white pepper powder
- 1 sprig spring onion, chopped, to garnish
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3268 kJ / 782 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 75 g
- Tuk
- 45 g
- Nasycený tuk
- 15 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 646 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pineapple Pork Ribs
1h 10 min
Braised pork belly
55min
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min
Pumpkin Chicken Brown Rice
50min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Pork Belly In Shrimp Paste
55min
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1 Std. 50 Min
Yam Rice
45min
Vietnamese Lemongrass Pork Strips
30 min
Ginger Sesame Oil Chicken Cubes
15min
White Radish Pork Rib Soup
3h