Zařízení & příslušenství
Pork Belly Cabbage Rice
Příprava 5min.
Celkový 45min.
4 portions
Suroviny
-
garlic cloves6
-
cooking oil20 g
-
pork belly, skinless cut in slices (2-3 mm)300 g
-
Basmati rice rinsed350 g
-
water450 g
-
English cabbage cut in chunks (4 cm)200 g
-
dark soy sauce30 g
-
light soy sauce30 g
-
oyster sauce10 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao)10 g
-
white pepper powder1 pinch
-
spring onion chopped, to garnish1 sprig
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
646 mg
Protein
15 g
Kalorie
3268 kJ /
782 kcal
Tuk
45 g
Vláknina
3 g
Nasycený tuk
15 g
Sacharidy
75 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
One-Pot Rice Meals
11 recepty/-ů
Mezinárodní
Mezinárodní
Mohlo by se vám také líbit...
Sweet and sour pork ribs
40min.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20min.
Gu lao rou (sweet and sour pork ribs)
30min.
Braised pork belly
55min.
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55min.
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1hod. 10min.
White Radish Pork Rib Soup
3hod.
Ginger Sesame Oil Chicken
25min.
Pork Ball Soup With Cabbage
25min.
Yam Rice
45min.
Stewed Pork Belly With Rose Wine
50min.
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1hod. 50min.