Zařízení & příslušenství
Sambal Matah (Balinese Sambal)
Příprava 10min.
Celkový 20min.
4 portions
Suroviny
-
shallots peeled200 g
-
bird's eye chillies (cili padi)20 g
-
fresh lemongrass white part only, cut in pieces3 stalks
-
shrimp paste (belacan)1 tsp
-
coconut oil50 g
-
kaffir lime leaves cut in thin slices10
-
limes juice only3
-
sugar1 tsp
-
salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Sodík
595 mg
Protein
2 g
Kalorie
707 kJ /
169 kcal
Tuk
13 g
Vláknina
2 g
Nasycený tuk
6 g
Sacharidy
15 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Beef Sukiyaki
Žádné hodnocení
Daging Merah
35min.
Beef Rendang
1hod. 35min.
One Pot Chicken Rice
50min.
Vegetarian Beehoon
25min.
Sambal Udang Petai (Spicy Stinky Bean Prawns)
20min.
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10min.
Baked Sushi
1hod. 15min.
Paal Appam
9hod. 30min.
Sambal Tumis
1hod. 10min.
Hainanese chicken rice with vegetable soup and steamed egg
1hod. 25min.