Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Putenrouladen, Reis und Gemüse
- 250 g Langkornreis
- 1200 g Wasser
- 1 TL Salz und etwas mehr für das Fleisch
- 4 Putenschnitzel (à 150 g)
- etwas gemahlener Pfeffer
- etwas Paprikapulver, edelsüß
- 160 g Tomatenpesto, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 1 rote Paprikaschote
- 200 g frische Champignons, geviertelt
- 300 g Zucchini, in mundgerechten Stücken
Tomaten-Mozzarella-Sauce
- 1 rote Paprikaschote, in Stücken
- 100 g Tomaten, reif, in Stücken
- 10 g Tomatenmark
- 150 g Crème fraîche
- 100 g Mozzarella, in Stücken
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2612 kJ / 624 kcal
- Protein
- 32 g
- Sacharidy
- 65 g
- Tuk
- 25 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 5 g
- Sodík
- 1198 mg
Alternativní recepty
Hendlbrust mit pikanter Zwetschkenfülle und Fisolen
50min
Huhn süß-sauer mit Basmatireis
50min
Marillen-Limes
25 Min
Deftige Ofenpalatschinken
30min
Beiriedschnitte mit Pesto Tagliatelle auf Kürbisgemüse
1 Std.
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1 Std. 15 Min
Schweinslungenbraten mit Spargel
1 Std. 10 Min
Hühnerfilets mit Erdbeersalsa
55 min
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Putenbrust mit Speck und Erdäpfeln
1 Std. 25 Min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min