Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g Semmelwürfel
- 225 g Zwiebeln, in Stücken
- 170 g Stangensellerie, in Stücken (5 cm)
- 85 g Karotten, in Stücken (2,5 cm)
- 15 g Petersilienblätter
- 10 Zweiglein Thymian, frisch, Blättchen abgezupft
- 5 Salbeiblätter, frisch, etwas mehr zum Garnieren
- 2 Zweiglein Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 1 TL Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 170 g Butter, in Stücken, etwas mehr zum Einfetten
- 600 g Hühnerfond (siehe Tipp)
- 1 Ei, groß
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1210.3 kJ / 289 kcal
- Protein
- 8 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 17 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Vláknina
- 3.1 g
- Sodík
- 577 mg
Alternativní recepty
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5h
Kalbsbutterschnitzel mit Erdäpfelpüree
55 Min
Kräftige Hühnersuppe mit Bröselknödel
1 Std. 50 Min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Palatschinken mit Marillenmarmelade
30 Min
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 Min
Eiernockerl
30 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Schweinsbraten mit Semmelknödeln und warmen Krautsalat
3 Std.
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Fleischlaberl aus dem Backofen mit Erdäpfelpüree
1 Std. 10 Min
Gefülltes Brathenderl
1h 45 min.