Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g su
- 300 g kısa taneli beyaz pirinç, (örn. suşi pirinci), durulanmış ve süzülmüş
- 60 g Çin lahanası, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 40 g havuç,ince şeritler halinde dilimlenmiş (2 mm)
- 4 dilim kombu yosunu, (her biri yakl. 2 cm) (volitelně)
- 12 - 14 ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş
-
300
g kabuklu midye, temizlenmiş
nebo taze kum midyesi, temizlenmiş - 250 g kalamar halkası
- 75 g soya sosu
-
60
g sake
nebo 60 g pirinç şarabı - 1 - 2 tk tuz
- 2 tk susam yağı
- 80 g miso ezmesi (bkz. öneriler)
- 5 tutam kurutulmuş wakame
- 200 g yumuşak tofu, küp küp doğranmış (1.5 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45min
Cosmopolitan
5 min
Guacamole
15min
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Žádné hodnocení
Baharatlı Karamel Soslu Minik Muzlar
Žádné hodnocení
Hardallı Balzamik Sirke Sosu
10 min
Mantarlı Ay Çekirdeği Ezmesi
Žádné hodnocení
Bearnez Sos
15min
Karışık Orman Meyveleri Kokteyli
2h 10min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Hollandez sos
20 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50min