Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1440 g su
- 300 g kısa taneli beyaz pirinç, (örn. suşi pirinci), durulanmış ve süzülmüş
- 60 g Çin lahanası, parçalara bölünmüş (2 cm)
- 100 g soğan, ikiye bölünmüş, ince dilimlenmiş (2 mm)
- 40 g havuç,ince şeritler halinde dilimlenmiş (2 mm)
- 4 dilim kombu yosunu, (her biri yakl. 2 cm) (volitelně)
- 12 - 14 ayıklanmış büyük karides, temizlenmiş
-
300
g kabuklu midye, temizlenmiş
nebo taze kum midyesi, temizlenmiş - 250 g kalamar halkası
- 75 g soya sosu
-
60
g sake
nebo 60 g pirinç şarabı - 1 - 2 tk tuz
- 2 tk susam yağı
- 80 g miso ezmesi (bkz. öneriler)
- 5 tutam kurutulmuş wakame
- 200 g yumuşak tofu, küp küp doğranmış (1.5 cm) (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 2015 kJ / 478 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 71 g
- Tuk
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 min
Pırasa ve Patatesli Kağıtta Somon
1h
Sebze Suyu
3 godz. 15 min
Tatlı Ekşi Soslu Balık ve Pilav
Žádné hodnocení
Füme Somonlu Karabuğdaylı Bliniler
2h
Limonlu Sabayon Soslu Kuşkonmaz, Parmesanlı Pirinç Pilavı
1h
Acı Biberli Sebze
1h 5min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45 min
Mango Soslu Somon ile Taze Fasulye ve Havuç
1h
Tayland Usulü Karides Çorbası, Baharatlı Elma
1h 15min
Yavaş Pişirilmiş Fasulye
9 Std. 25 Min