Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g kabak, uçları kesilmiş, kabaklar büyükse besleyiciye sığacak dairesel bir biçimde kesilmiş
- 100 g soğan, dörde bölünmüş
- 4 - 5 dal maydanoz, taze, sadece yaprakları
- 100 g kapya biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 50 g yeşil biber, parçalara bölünmüş (4 cm)
- 100 g patlıcan, parçalara bölünmüş (3 cm)
- 15 g kurutulmuş herhangi bir mantar
- 1 diş sarımsak
- 1 ½ tk tuz
- 1 ½ tk karabiber
-
3
tutam tütsülenmiş (füme) kırmızı toz biber, tatlı
nebo 3 tutam toz tatlı kırmızı biber - 50 g zeytinyağı
- 200 g doğranmış domates konservesi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 812.8 kJ / 194.3 kcal
- Protein
- 3.9 g
- Sacharidy
- 18.2 g
- Tuk
- 12.8 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 5.3 g
- Sodík
- 987.2 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Domatesli ve Biberli Makarna
30min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Kremalı Mantarlı Et
1h 10min
Kereviz Remoulade
Keine Bewertungen
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20 min
Kremalı ve Beyaz Şarap Soslu Midye
45min
Somon Tartar Yatağında Avokado ve Yumurta
Keine Bewertungen
Mayonez ve Hardallı Yumurtalar
Keine Bewertungen
Altın Süt
10min
Karnabahar Pilavı
10min
Çilekli Crumble
40min
Temel Makarna ve Pizza sosu
30min