Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 60 - 70 g cebuli, przekrojonej na pół
- 30 g oliwy z oliwek
- 400 - 450 g mięsa wołowego, mielonego, podzielonego na kawałki
- 800 g krojonych pomidorów, z puszki
- 1 - 2 łyżeczki chili, mielonego
- ¾ - 1 ½ łyżeczki soli
- ½ - ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 480 - 500 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki, odsączonej z zalewy (z 2 puszek)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 1428.8 kJ / 341.2 kcal
- Protein
- 33.5 g
- Sacharidy
- 25.2 g
- Tuk
- 16.2 g
- Vláknina
- 10.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pomidorowy gulasz z kurczaka z fasolką szparagową
50 menit
Chili con carne
1j
Meksykańskie chili z serem i chorizo
50 menit
Gulasz wieprzowy w stylu greckim
35 Min
Makaron à la bolognese
30 min
Chili con carne
40 min
Kotlety (kofty) z jagnięciny i fety w greckim stylu
30 min
Kofty z wołowiny i fety
2j 30 menit
Kurczak szarpany w pikantnym sosie pomidorowym
45 Min
Pikantna wieprzowina w pomidorach z chili
25 min
Tagine z kurczakiem i kaszą kuskus
25 min
Makaron w sosie bolońskim
40 min