Kompatibilní verze
Elmalı Kereviz Püresi ve Sebzeler Eşliğinde Buharda Tavuk
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g sıvı yağ
- 5 g hardal
- ¼ tk tuz, serpmek için ekstra 5-6 tutam tuz
- ¼ tk toz tatlı kırmızı biber
- ¼ tk kuru maydanoz (volitelně)
- 250 g tavuk göğsü fileto, derisiz, 2 parça halinde
- 700 g su
- 350 g kereviz kökü, parçalara bölünmüş
- 200 g kırmızı hokkaido kabağı
- 100 g soğan
- 3 - 4 tutam karabiber
- 300 g elma, ekşi, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 100 g süt
- 2 tutam muskat, toz
- 2 - 3 dal maydanoz, sadece yaprakları (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porsiyon
- Kalorie
- 1578 kJ / 377 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 30 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 12.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sebzeli Karides
40 Min
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Sütlü Ispanak Çorbası
45 Min
Kırmızı Orman Meyveleri Likörü
25min
Balkabaklı Risotto
25min
Ispanaklı Patates Çorbası, Sütlü Yumurta Karoları ile
45 Min
Yaban Mersinli Protein İçeceği
5min
Fener Balığı ve Karides Çorbası
1 Std. 15 Min
Zencefilli Salata Sosu
10min
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30 Min
Buharda pişmiş karides
15 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min