Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Salz, unjodiert
- 30 g Paprikapulver, scharf
- 10 g Fenchelsamen, ganz
- 10 g Bockshornkleesamen
- 20 g Koriandersamen, ganz
- 10 g Kreuzkümmel, ganz
- 10 g Kardamomkapseln
- 1 Zimtstange, halbiert
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Knoblauchzehen, geschält, halbiert
- 100 g frische Kurkumawurzeln, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 60 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 21 g
Alternativní recepty
Menü: Rindswangerl mit Knollenselleriepüree und Rahmgemüse
7 Std. 30 Min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1 godz.
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 godz. 20 min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 Std. 40 Min
Asiatisches Schmorfleisch
2 godz. 30 min
Acarayés mit Garnelen, scharfer Mojo und Tomatenvinaigrette
13 Std. 10 Min
Gewürzpaste Asia Style
1 godz.
Oliventapenade mit Walnüssen
40min
Zwiebelrelish
1 godz.
Kandierte Orangenschalen in Schokolade
26 godz.
Korma Paste
1 godz. 15 min
Erdäpfel-Sellerie-Püree
35min