Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g Salz, unjodiert
- 30 g Paprikapulver, scharf
- 10 g Fenchelsamen, ganz
- 10 g Bockshornkleesamen
- 20 g Koriandersamen, ganz
- 10 g Kreuzkümmel, ganz
- 10 g Kardamomkapseln
- 1 Zimtstange, halbiert
- 20 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 15 g Knoblauchzehen, geschält, halbiert
- 100 g frische Kurkumawurzeln, geschält, in Stücken (siehe Tipp)
- 60 g Sonnenblumenöl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Schraubglas
- Kalorie
- 2650 kJ / 633 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 54 g
- Tuk
- 42 g
- Vláknina
- 21 g
Alternativní recepty
Karpfengulasch
55 min
Marokkanischer Hendltopf "Ras el-Hanout" mit Reis
1u. 40min
Erdnuss-Karamell-Schokolade
2u. 20min
Slow Cooking Bohnen-Cassoulet mit Walnusspesto
4 godz. 40 min
Apfel-Zwiebel-Marmelade mit Speck
1 Std. 15 Min
Chili-Schokoladeneis mit Whiskey-Sirup
15h
Steinpilze sous-vide
30 min
Menü: Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme; Mandelpudding
1 Std. 20 Min
Indisches Gemüsecurry
50 min
Sous-vide Birnen mit Zimtsauce
1 Std. 50 Min
Erdbeerchutney mit grünem Pfeffer
1 Std. 5 Min
Ölkarotten "Orient"
2 Std. 40 Min