Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g Schalotten, halbiert
- 90 g Topinambur, geschält, in Stücken
- 30 g Öl, etwas mehr zum Einfetten
- 4 Eier
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 125 g Schlagobers
- 20 g Butter, kalt
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 EL Kerbel, frisch, gehackt, zum Garnieren
- 1 EL Schwarzkümmelsamen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1404 kJ / 335 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mandel-Karfiol-Cremesuppe mit Kräuteröl und Fladenbrotchips
45min
Kräutersuppe mit Blätterteigstangerl
50 Min
Topinambur-Puffer mit Ricottakren
30min
Saibling mit Zitronensauce, Frühlingspesto und Weizen
45min
Winterliche Karottensuppe mit gebackenem Wachtelei
55min
Fenchel-Maroni Suppe
35min
Buchweizenblinis mit Oberskren und Forellenkaviar
1h 25min
Selleriesuppe mit Kurkuma & RUPP Emmentaler
35min
Rote-Rüben-Suppe
45min
Erdäpfel-Lauch-Suppe mit Brotchips
40min
Erdäpfel-Pilz-Suppe mit Knoblauchbrot
50 Min
Kohlrabicremesuppe mit Kresse
35min