Velouté von Topinambur

Velouté von Topinambur

4.6 35 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 30min.
4 Portionen

Suroviny

  • Schalotten halbiert
    50 g
  • Topinambur geschält, in Stücken
    90 g
  • Öl etwas mehr zum Einfetten
    30 g
  • Eier
    4
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
    2 geh. TL
    1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
  • Wasser
    500 g
  • Schlagobers
    125 g
  • Butter kalt
    20 g
  • Salz
    ¼ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    ¼ TL
  • Kerbel, frisch gehackt, zum Garnieren
    1 EL
  • Schwarzkümmelsamen zum Garnieren
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 10 g
Kalorie 1404 kJ / 335 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...